Categorie

Usi Ascunse

BRAND
Stil
Tip usa
Tip foaie
Finisaj
Disponibilitate
Tip balama
Tip broasca
Tip deschidere
Tip accesorii

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Usa ascunsa IN1 Cant prevopsit

  Evaluat la 0 din 5
  2.495,00 lei
  Alege optiuni
 • Usa ascunsa IN2 Cant aluminiu

  Evaluat la 0 din 5
  2.795,00 lei
  Alege optiuni
 • Usa ascunsa IN3 Cant negru

  Evaluat la 0 din 5
  2.895,00 lei
  Alege optiuni

Usile cu toc ascuns, tip REVERSE, denumite si usi FILOMURO sau INVISIBLE, au un design minimalist si elegant, integrandu-se usor in orice tip de locuinta, creand iluzia de maximizare a spatiului dvs, de continuitate a peretelui unde se monteaza, fiind un produs tot mai apreciat de clienti.

Usile de interior cu toc ascuns sunt comercializate in pachet complet, acesta contine foaie de usa cu dimensiunile 2000 mm inaltime, 600/700/800 mm latime si 51mm grosime, toc  ascuns din aluminiu cu dimensiunile 2030 mm inaltime, 51 mm latime si 22 mm grosime, 2 balamale ascunse ale producatorului AGB / OTLAV, broasca magnetica si manere cromate/negre la alegere.

Venim in sprijinul clientilor si a montatorilor, livrand un produs preasamblat, usa fiind montata direct in toc, minimizand la maxim timpii de montaj.

-foile de usile sunt confectionate perimetral din lemn masiv, placate cu mdf  de 6 mm pe ambele fete si grunduite cu primer.

-se pot monta atat acasa, cat si in birouri sau spatii comerciale, fiind gata pentru a fi vopsite sau acoperite cu tapet.

-structura de rezistenta este realizata global, din imbinarea unitara a tuturor elementelor de componenta

sunt reversibile, permitand deschiderea usii atat in interiorul camerei cat si in exteriorul ei.