Estet doors

Usi Ascunse

Exista o usa sau nu? Este, dar nu este vizibila – datorita perceptiei vizuale impecabile. Suprafata usii ascunse poate fi realizata in aceeasi culoare sau din acelasi material cu decorul din jur.

Adica, o usa ascunsa este vopsita la culoarea peretelui, sau decorata cu tapet. Aceasta tehnica va permite sa ascundeti usa daca exista prea multe usi in camera. Ofera un aspect deosebit, decorul peretelui dumneavoastra, nefiind intrerupt de usi.

Pe de alta parte, se intampla adesea ca solutiile interioare avansate sa solicite doar usi, dar fara toc vizibil – dintr-un motiv tehnic sau estetic. Si din nou, intr-un astfel de caz, doar un toc ascuns va rezolva problema.

Principalele Avantaje ale
Usii Ascunse de la Estet

Toc: constructie din aluminiu anodizat, completata de un sigilant poros, ofera o rezistenta crescuta si o izolare fonica de neegalat. Acest toc poate fi folosit  atat pentru a instala o usa ascunsa in camerele de zi, dar si in baie sau bucatarie.

Usa este gata de finisare! In faza finala de fabricatie, foaia de usa este tratata cu grund special. Si acest lucru va permite sa decorati usa cu tapet, vopsea sau tencuiala.

Estet pune la dispozitie un kit complet pentru astfel de echipamente moderne, ce va economisi timp si bani in etapa montarii unei usi ascunse, in casa ta. Balamalele ascunse italiene si broasca magnetica, vor completa in mod adecvat perfectiunea usii ascunse.

Tocul ascuns este asezat la acelasi nivel cu panourile de perete , ceea ce face ca usa in sine sa fie practic invizibila. 

Pentru usa ascunsa, sunt disponibile optiuni avansate – usi pana in tavan, de pana la 2,5 metri inaltime si deschidere atat spre interior, cat si spre exteriorul camerei.

Totul este in acelasi stil cu ESTET: muchie si mulaje din aluminiu, precum si fitinguri.