Estet doors

Usi Glisante

Din sticla sau din lemn, cu sau fara sina pe pardoseala, usile glisante evolueaza. Descoperiti colectia noastra de usi glisante pentru a optimiza spatiul in locuinta dumneavoastra. Prin montajul unei usi glisante – indiferent ca este folosita pentru accesul intr-o incapere sau pentru dressing ori dulap – castigati spatiul de care are nevoie o usa batanta pentru a se deschide.

Usile ESTET Doors Technologies economisesc pana la 90% din spatiu si ofera un plus de bun gust casei dumneavoastre .

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Estet doors

Pereti Glisanti

Compartimentarile interioare va vor permite sa impartiti cu usurinta spatiul de locuit din casa si apartament, precum si sa distingeti zonele de spatii pentru birouri si spatiile de vanzare cu amanuntul. Peretii glisanti ESTET sunt echipati cu accesorii italiene: role, sina, manere, sistem de pliere telescopica, sincronizator – totul este la cel mai inalt nivel! Un factor important este faptul ca producem pereti despartitori cu sticla Triplex, care este renumita pentru siguranta si durabilitatea sa.

Usile si peretii despartitori cu finisaje lucioase – noul trend!

Aceste finisaje dau un aer modern, nu sunt afectate de umezeala si schimbari de temperatura si sunt usor de intretinut.

Finisajul lucios este un atribut al interiorului sic, care poate fi folosit atat in case cat si in spatiile de birouri, pentru a da un plus de eleganta acestora.

Soft Touch este un finisaj placut la atingere, care va va fascina de la primul contact.

Fiecare atingere a unui produs cu astfel de finisaje va fi o adevarata placere.

Observati si culoarea profund mata! Usile si peretii glisanti in finisajul Soft Touch sunt o solutie excelenta pentru interioare moderne.

Peretii glisanti cu finisaj ce imita textura lemnului, sunt fara dubii, definitia clasicului si vor fi mereu populari.            

Astfel de finisaje sunt rezistente la folosire intensa si raze ultraviolete, nu sunt influentate de umezeala sau temperaturi extreme. Peretii glisanti cu finisaje ce imita lemnul arata exceptional si constitue mereu o alegere potrivita pentru cei care prefera clasicul.

Tipuri de Glisanti

Tipuri de Elemente

Modele Artistice pe Sticla